5 Aralık 2007 Çarşamba

HAYALİN İÇİN SÖYLE Starda Başlıyor

SEDA SAYAN VE İBRAHİM TATLISES, STAR TV'DE GEÇEN SEZON YAYINLANAN 'BİR DİLEK TUT' YARIŞMASININ YENİ VERSİYONUNDA JÜRİ ÜYELİĞİ YAPACAK.

Yakın arkadaşlar İbrahim Tatlıses ile Seda Sayan, 'Bir Dilek Tut' yarışmasının yeni versiyonu olan 'HAyalin İçin Söyle'de jüri üyeliği yapacak. Gül Gölge Saygı'nın sunacağı yarışma, 18 Aralık Salı gününden itibaren her salı Star ekranlarında olacak.
HAYALİN İÇİN SÖYLE

Hayalin için Söyle Yarışması Başvuru Formu

Hayalin için Söyle Yarışması için başvuru linki Başvuru 

Hayalin için Söyle


SEDA SAYAN, İBRAHİM TATLISES!
GÖRKEMLİ JÜRİSİYLE
HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTEYEN YARIŞMACILARI BEKLİYOR

Cenk Eren ve Gül Saygı’nın sunuculuğunda, jüri üyeliğinde İbrahim Tatlıses ve Seda Sayan'ın olacağı yarışma, ekranlara yeni bir soluk getirecek. Bu dev bir organizasyon 18 Aralık Salı günü Star TV’de izleyenleriyle buluşacak.

“HAYALİN İÇİN SÖYLE” hem Türk televizyonlarında ilk olarak ekrana gelmesi hem de farklı formatıyla dikkat çekiyor. Yarışmacıların soylu bir amaca hizmet edecek bir dilekleri ve de şarkı söyleme yetenekleri olması gerekiyor.10 yarışmacının yer alacağı programda 3 jüri üyesi, 1 konuk jüri ve yarışmacılara performansları ve çalışmaları sırasında eşlik edecek 10 ünlü bulunuyor. Yarışmacı koçları arasındaki bazı isimler, Semiha Yankı, Berdan Mardini, Ceylan, Ferhat Güzel, Emirkan ve Uğur Karakuş.

Sesine güvenen, ünlü şarkıcılarla düet yapmak ve yardıma ihtiyacı olanlar Hayalin İçin Söyle’ de bir araya geliyor. Eleme tarihleri;

02 Aralık Pazar Adana Son Organizasyon Balo Salonu
04 Aralık Ankara Anıt Park Hotel
05 Aralık İzmir İsmira Hotel
07 Aralık Cuma İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi Kültür Salonları

Hayalin için Söyle

18 Aralıkta Star Tv'de Başlıyor. Detaylar ve Diğer Herşey Yakında